Ngarkimi ...

Filtra të shëndetshëm, ajër të pastër, jetë të shëndetshme

logo
  • Guangming Qarkut, Shenzhen City, Guangdong Province, Kinë
  • - Sht 8.00 - 18.00E diela u mbyll

Filtër foto-katalizator

Filtër foto-katalizator

Filtrat e shëndetshëm ofrojnë një Filtër të specializuar Photo-Catalyst i projektuar për të përmirësuar cilësinë e ajrit të brendshëm nëpërmjet dekompozimit efektiv fotokatalitik. Filtri ynë përdor teknologjinë novatore për të prishur komponimet organike të paqëndrueshme (VOC), aromat dhe ndotësit e ajrit, duke nxitur një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm.

Karakteristikat kryesore të filtrit foto-katalizator të filtrave të shëndetshëm:

  • Dekompozim efektiv: Përdor fotokatalizën për të dekompozuar VOC-et dhe aromat në komponime të padëmshme nën aktivizimin e dritës.
  • Pastrimi i ajrit të përmirësuarSiguron ajër më të freskët dhe më të pastër duke synuar substanca të dëmshme në nivel molekular.
  • Dizajn i qëndrueshëm: Ndërtuar për të zgjatur me materiale të cilësisë së lartë për performancë të zgjatur dhe mirëmbajtje të reduktuar.
  • Qëndrueshmëria mjedisore: Të përpunuara nga materiale eko-miqësore për të mbështetur praktikat e qëndrueshme të jetesës.
  • Pajtueshmëria universale: I përputhshëm me një sërë sistemesh të pastrimit të ajrit për opsionet e instalimit të larmishëm.

Filtri Photo-Catalyst i Filtrave të Shëndetshëm ofron teknologji të përparuar të pastrimit të ajrit për hapësira më të pastra të brendshme.

Kërkimi i lidhur me të