Ngarkimi ...

Filtra të shëndetshëm, ajër të pastër, jetë të shëndetshme

logo
  • Guangming Qarkut, Shenzhen City, Guangdong Province, Kinë
  • - Sht 8.00 - 18.00E diela u mbyll
[Objekti] [Objekti] [Objekti] [Objekti] [Objekti]

Rreth nesh

Ne ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh fleksibël dhe me kosto efektive të dizajnuara për sistemet e pastrimit dhe filtrimit të ajrit. Produktet tona përfshijnë, por nuk kufizohen në asnjë mënyrë në filtrat e pastruesve të ajrit, filtrat e humidifikuesit, filtrat e aspiratorëve, filtrat industrialë të ajrit, filtrat e aktivizuar të karbonit, Prefilterët, pëlhurat jo të thurura dhe më shumë.

Deri tani, filtrat tanë po shesin shumë në Amerikën e Veriut, Kanada, vendet evropiane dhe Azinë Jug-Lindore dhe etj, të gjitha ato ne gëzonim një reputacion shumë të mirë.

Reach And Development

Shtrirja dhe zhvillimi

One Stop Solution

Një zgjidhje stop

15 Years Experiences

15 vjet përvojë

Efficient Management

Menaxhim efikas

About Us

Zgjidhje me një ndalesë për të gjithë filtrat e ajrit

Production Workshop Area0

Zona e punëtorisë së prodhimit

Independently Developed Products0

Produkte të zhvilluara në mënyrë të pavarur

some facts
Production Machines0

Makinat e prodhimit

Production Lines0

Linjat e prodhimit

Skenarët e aplikimit

Klientë të lumtur

Mirë se vini në Heathy Filters

MERR NJË CITIM

Lajmet e kompanisë

Kërkimi i lidhur me të