Ngarkimi ...

Filtra të shëndetshëm, ajër të pastër, jetë të shëndetshme

logo
  • Guangming Qarkut, Shenzhen City, Guangdong Province, Kinë
  • - Sht 8.00 - 18.00E diela u mbyll

Rreth nesh

Shqip >  Rreth nesh

Rreth nesh

Shenzhen Healthy Filters Co, Ltd, u themelua në vitin 2016, e vendosur në qytetin Shenzhen, Kinë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh fleksibël dhe me kosto efektive të dizajnuara për sistemet e pastrimit dhe filtrimit të ajrit. Produktet tona përfshijnë, por nuk kufizohen në asnjë mënyrë në filtrat e pastruesve të ajrit, filtrat e humidifikuesit, filtrat e aspiratorëve, filtrat industrialë të ajrit, filtrat e aktivizuar të karbonit, Prefilterët, pëlhurat jo të thurura dhe më shumë. Zgjedhja e filtrave të shëndetshëm është e lehtë, kompania jonë është çertifikuar nga I S O 9 0 0 1 sistem të menaxhimit të cilësisë. Fabrika e asociuar ka pajisje të përparuara prodhimi dhe 30 metër kub C A D R qendër testimi si dhe standardizojnë dhomën e pastër. Dhe produktet tona janë të kualifikuar me C E, RoHS, S G S, F C C, E T L, U L standardet, të cilat japin cilësi të mirë të produkteve tona.
Play video

Deri tani, filtrat tanë po shesin shumë në Amerikën e Veriut, Kanada, vendet evropiane dhe Azinë Jug-Lindore dhe etj, të gjitha ato ne gëzonim një reputacion shumë të mirë.

Luaj video

200

Produkte të zhvilluara në mënyrë të pavarur

Kontrolli i cilësisë

Ne e dimë se besimi duhet të ndërtohet vazhdimisht dhe shpresojmë që ju të jeni atje për të dëshmuar rritjen tonë. Mirë se vini për të vizituar Filtrat e Shëndetshëm, faleminderit.

4 Production Lines Of HEPAFilters And Humidifier Filters
4 Linjat e prodhimit të HEPAFilters dhe filtra humidifikues
4 Linjat e prodhimit të HEPAFilters dhe filtra humidifikues

Kontrolli i jashtëzakonshëm i rreptë i cilësisë dhe sigurimi jashtëzakonisht i lartë i cilësisë

Professional R&D Dept
Dept profesional R&D
Dept profesional R&D

Ne dizajnojmë dhe transferojmë shpejt kërkesat e klientit pastaj shmangim gabimet nga të gjitha departamentet e machining.

OEM And ODM Service Assistance
Ndihma e shërbimit OEM dhe ODM
Ndihma e shërbimit OEM dhe ODM

Asamble profesionale me 12 vjet asambleist me përvojë.

2000M2 Production Workshop
Punëtoria e prodhimit 2000M2
Punëtoria e prodhimit 2000M2

Ne dizajnojmë dhe transferojmë shpejt kërkesat e klientit pastaj shmangim gabimet nga të gjitha departamentet e machining.

Certifikatat

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate

Kërkimi i lidhur me të